Мисля, че от нещо доста малко стана нещо огромно.  С тези

...
Мисля, че от нещо доста малко стана нещо огромно. 
С тези
Коментари Харесай

Симеон Сакскобургготски за инцидента с Калина: От нещо малко стана огромно

Мисля, че от нещо много малко стана нещо голямо. 

С тези думи Симеон Сакскобургготски разяснява случилото се с щерка му - княгиня Калина, която на 19 август катастрофира в Боровец под въздействието на алкохол.

" Но живеем в правова страна най-сетне. Всеки пред закона е еднакъв, това е доста значимо. Не бива да го не помни никой – и които сочат с пръст, и които злорадстват, и които упрекват. А пък като родител... постоянно боли ", сподели още Симеон, представен от БГНЕС.

Алкохолната проба на единствената му щерка регистрира 1,5 промила алкохол. Калина е отказала да даде и кръвна проба, а предходната седмица не се яви в регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи, където трябваше да ѝ бъде повдигнато обвиняване. Това бе обяснено с неявяване на юриста ѝ. Автомобилът, който се оказа на компания, бе иззет според новите законодателни разпореждания. 

Пред публицисти през днешния ден Симеон Сакскобургготски показа, че се усеща " прочувствено отпаднал и му е мъчно ", само че не посочи дали повода е случилото се с Калина.

По мотив старта на новия политически сезон след броени дни той пожела на ръководещите " положително общо предпочитание и ясни цели " за добруването на народа. 

Симеон и цялото му семейство без сестра му Мария Луиза се събраха в Рилския манастир, където със Заупокойна литургия бе маркирана 80-годишнината от гибелта на Цар Борис III. Към фамилното събитие се причисли и самата княгиня Калина със брачна половинка си Китин Муньос и сина им Симеон-Хасан. Самата тя не разяснява случая. 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР